Chifle cu usturoi

de Lau in Piine, 23 Mar 2011 | 4289 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 20 g drojdie
  • un praf de sare
  • 50 g zahar
  • 1 lingura margarina
  • apa pentru framantat
  • 5 catei usturoi
  • 1 ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu usturoi:

Se face maiaua din drojdie, sare, zahar, margarina si 2 linguri faina. Se lasa 15 min pana face basici. Se pune faina intr-un castron mai mare se face gaura in mijloc si se adauga maiaua. Usturoiul il curatam si il pisam cu un praf de sare si se adauga peste maia. Se framanta coca, se lasa o ora la crescut, dupa care formam chifle si le ungem cu oul batut. Dam la cuptor pana se rumenesc.

Cand sunt gata se ung cu apa se acopera cu o punga peste care se pune un prosop.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
PAINE CU ULEI DE MASLINE SI FAINA MANITOBA