Chifle cu susan

de LUK in Piine, 5 Dec 2010 | 5407 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g faina
  • 275ml lapte
  • 5g drojdie uscata
  • 1 lingurita sare
  • 1 galbenus ou
  • susan
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu susan:

Se framanta un aluat din faina,lapte, drojdie si sare. Se lasa la dospit o ora dupa care se imparte in portii egale. Se aseaza in tava pe hartie de copt si se mai lasa 30 minute sa creasca. Se ung cu galbenus de ou si se presara cu susan. Se coc in cuptorul preincalzit la 180 grade 30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Painici Laugenbrot