Chifle cu susan

de LUK in Piine, 5 Dec 2010 | 6311 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g faina
  • 275ml lapte
  • 5g drojdie uscata
  • 1 lingurita sare
  • 1 galbenus ou
  • susan
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu susan:

Se framanta un aluat din faina,lapte, drojdie si sare. Se lasa la dospit o ora dupa care se imparte in portii egale. Se aseaza in tava pe hartie de copt si se mai lasa 30 minute sa creasca. Se ung cu galbenus de ou si se presara cu susan. Se coc in cuptorul preincalzit la 180 grade 30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]