ALUATURI DE CASA
Chiflele cu cascaval sunt o bunatate, atat calde cat si reci. Din aceasta cantitate ies 8 chifle. Va sfatuiesc sa nu mariti cantitatea daca vreti sa nu riscati schimbarea de greutate! Sa nu va aud ca nu v-am avertizat!:))))))
Intr-un vas de framantat puneti faina .
Peste care adaugati celelate ingrediente si framantati pana nu se mai lipeste de maini.
Acopera cu un prosop curat si lasa la dospit 30 de minute.
Imparte aluatul obtinut in 8 parti.
Formeaza chiflele si lasa-le la dospid 10 minute.
Pregateste o tava tapetata cu hartie de copt.
Pune chiflele in tava si da tava la cuptorul incins la 170 grade pentru 30-35 minute.
Chiflele sa fie rumenite furumos.
Se scoate tava din cuptor si se acopera cu un prosop.
Se servasc atat calde cat si reci.
Sa aveti pofta!
1
Toate ingredientele sa fie la temperatura camerei.
2
Laptele sa fie caldut, nu fierbinte.