Dacă ar fi după fiul meu, ar fi nelipsite de la fiecare masă! :)
Se pune uleiul într-un vas suficient de generos pentru a cuprinde carnea. Adăugăm condimentele şi usturoiul tocat mărunt sau strivit cu presa. Verdeaţa tocată mărunt se amestecă cu restul ingredientelor, până devine omogen. Se spală carnea şi se scurge pe prosoape de hârtie, urmând a fi pusă peste baiţ şi amestecată cu acesta. Se dă deoparte şi se sfărâmă cerealele, pe care le vom pune pe o folie de aluminiu, odată sfărâmate. Tăvălim carnea de pui din baiţ prin cereale şi aşezăm şniţelele în tava de la cuptor, pe care am acoperit-o, înainte, cu hârtie de copt. Lăsăm şnitelele în cuptorul preîncălzit la 220 de grade, 15 minute pe o parte şi 10 minute pe cealaltă.
Poftiţi la masă!