Cherry la borcan

de ianculubita in Conserve, 14 Aug 2013 | 10347 vizualizari

 

Printre tatea bunatati,am facut si cateva borcane cu rosii pentru iarna si pentru ca avem multe cherry in gradina,am pus si la borcan

 

INGREDIENTE

  • rosii cherry
  • suc de rosii
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cherry la borcan:

Rosiile spalate,le punem intr-un vas cu apa si sare sa se opareasca 5min;le scoatem,dupa ce s-au racit le curatam de coaja,le punem in borcane,umplem borcanele cu suc de rosii(mi-a ramas suc de asta toamna),infiletam capacele si fierbem borcanele 30-40min,le lasam in apa sa se raceasca apoi le depozitam in camara.

Se pot conserva si numai in sucul lor fara sa mai adaugati suc de rosii;curatate de coaja,puse in borcane,veti observa ca se umple borcanul cu sucul lor propriu apoi fierbeti borcanele.

TIPS-URI

1

aceeasi metoda poate fi folosita si cu rosii obisnuite doar ca le taiati in sferturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Cherry la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (16)

ianculubita 1

19.08.2013, 14:16

Panacris 1

04.09.2014, 23:07

Mâine le vine rândul

ianculubita 1

06.09.2014, 18:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Roșii în suc propriu