Amestec de plante

de Bunica in Conserve, 9 Noi 2014 | 4408 vizualizari

 

In urma cu o luna de zile am fost in vizita la o prietena care sta la curte. Avea un colt de gradina amenajat cu plante aromatice. Mi-a dat din fiecare. Venind acasa le-am pus la uscat. Dupa ce s-au uscat, le-am curatat de pe tije si am facut un amestec de plante. Astazi l-am probat la peste. Este fenomenal! Voi da cantitatile pe care le-am avut.

 

INGREDIENTE

  • o legatura cimbru
  • o legatura cimbrisor
  • o legatura rozmarin
  • o legatura busuioc
  • 3 fire menta
  • 3 fire lavanda
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Amestec de plante:

Plantele uscate se curata frunzele de pe crengute.

Se amesteca intr-un vas,apoi se  maruntesc prin frecare intre palme.

Se pun intr-un borcan ,se inchid ermetic si se pastreaza in camara.

Lefolosim atunci cand este necesar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Amestec de plante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cum se fierbe porumbul cu unt si plante aromatice( herbe de provence)