De curând m-am alăturat unui minunat proiect care se numește Ladiesroom. E un loc în care ne dorim să venim în ajutorul femeilor, și nu numai cu idei despre gătit, cu sfaturi despre frumusețe, sănătate.
Eu în acest proiect mă ocup cu gătitul și mai jos v-am pus linkul primei mele rețete, pe care vă invit să o urmăriți, iar dacă v-a plăcut nu uitați la sfârșitul vizionării să vă abonați la canalul Ladiesroom..
Vă mulțumesc!!!
http://m.youtube.com/watch?v=dc_TMP9ZCIU
Mai întâi de toate sfărâmați biscuiții într-un robot de bucătărie, apoi adăugați untul topit și compoziția rezultată o puneți într-o formă de tort cu diametrul de 24 cm. Nivelați cu fundul unui pahar sau un zdrobitor de cartofi până obțineți un blat perfect și îl dați la rece până e gata umplutura.
Umplutura o pregătiți în felul următor: puneți gelatina într-un pahar adăugați 4-5 linguri cu apă și o lăsați deoparte. Într-un bol puneți brânza mascarpone pe care o mixați cu zahărul pudră, iar în alt bol mixați frișca și până se întărește. Acum e momentul să dizolvați gelatina pe bain-marie și când aceasta se răcește puțin o adăugați peste crema de mascarpone și amestecați până se omogenizează. Puneți frișca peste și semințele de la păstaia de vanilie și gata,. Acum scoateți blatul din frigider și adăugați crema, și după cum v-ați dat seama, înapoi cu el la rece pentru câteva ore.
Toppingul pe care îl veți pune deasupra îl pregătiți în felul următor: puneți fructele într-o crăticioară, le lăsați puțin să se încălzească, adăugați zahărul și când acesta s-a topit puneți amidonul. Mai lăsați puțin pe foc apoi îl dați deoparte. Îl așezați frumos peste cheesecake înainte de servire.
În filmuleț e explicat mai bine.
S-aveți poftă!!!