Biscuitii se pun la robot si se macina bine;peste ei se toarna untul topit si se amesteca bine cu o lingura. "Aluatul" rezultat se pune intr-o tava cu fundul detasabil si se preseaza cu o cana. Mascarpnele se mixeaza cu zaharul si esenta de vanilie, apoi se adauga frisca si se amesteca cu lingura.
Capsunile alese pentru decor se taie in jumatate sau sferturi si se orneaza marginile tavii; se toarna apoi crema deasupra si se da la rece in frigider.
Cele 300 g capsuni se taie si se pun intr-o oala,se pune zaharul si se lasa la fiert. Capsunile se paseaza si se lasa la racit.Se hidrateaza plicul de gelatina (10 g) in 100 ml apa. Dupa ce se intareste gelatina(10 min) se toarna peste capsunile calde si se amesteca astel incat sa se topeasca gelatina.
Dupa ce se raceste definitiv, jeleul se toarna peste prajitura si se lasa la racit pentru cateva ore sau mai bine peste noapte.