Blat:
Crema:
Glazura:
Blat: Se amesteca toate ingredientele si se framanta un aluat omogen si nelipicios. Intr-o tava cu peretii detasabili se intinde bine aluatul, formand baza prajiturii. Aluatul se va ridica si pe peretii formei, formand o bordura de 2-3 cm.
Crema: Toate ingredientele pentru crema se pun la robot si se mixeaza pana devin o crema fina si pufoasa. Se toarna crema peste blatul, se uniformizeaza si se da la cuptorul preincalzit la 190°C timp de 45 de minute, pana se rumeneste usor deasupra. Se stinge focul si se lasa prajitura in cuptor pentru a se raci putin.
Glazura: Se amesteca frisca, laptele, zaharul si ciocolata si se pun pe foc mestecand mereu pana ce a inceput sa se topeasca ciocolata, dupa se adauga cacao si faina si se amesteca bine si se pune din nou pe foc pana se ingroasa putin toata compozitia. Cat era inca fierbinte am turnat deasupra glazura de ciocolata. Dupa ce se mai raceste tot se scoate inelul formei de tort si se muta prajitura pe un platou. Portionati prajitura si o puteti servi.