Am mai facut o singura data, impreuna cu mama, si m-am distrat :D asa ca am vrut sa le repet. Un alt motiv, DIN NOU, m-am cam saturat de ciocolatzoshenii :P Am executat varianta rapida, cu crema cu budinca, pentru ca eram in criza de timp :P
Cojile:
Punem uleiul si apa la fiert, iar cand incep sa clocoteasca adaugam TOATA faina si amestecam energic pana se desprinde de pe vas. Lasam sa se raceasca putin, apoi punem cate un ou si omogenizam bine.
Cu un posh (eu am folosit o lingura ca n-am :D) formam bilute (cu vf spiralat) intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Le punem la copt in cuptorul incins la 180C. Le lasam sa se umfle si sa se rumeneasca bine.
Cand sunt gata, le scoatem din cuptor si repede, repede le taiem capacelele, altfel aluatul se moaie si se taie mai greu.
Crema:
Facem budincile conform indicatiilor de pe ambalaj, dar cu numai 600 ml lapte. Cand sunt gata, adaugam margarina si omogenizam, apoi lasam la racit.
Frisca se bate bine cu intaritorul.
Asamblare:
Punem o lingura buna de crema in fiecare chou, acoperim cu frisca spirale, apoi punem capacelul si glazuram.