Chec-aperitiv

de ralu_river in Aperitive / Garnituri, 31 Oct 2012 | 7623 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 250 gr urda
  • 5 oua
  • 100 gr cascaval ras
  • un ardei gras rosu
  • masline
  • o conserva ciuperci
  • 50 ml ulei
  • un plic praf de copt
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec-aperitiv:

Se bat ouale cu sare si piper, dupa care se adauga urda, faina, ulei, cascaval ras si praf de copt si se mixeaza bine. Se adauga apoi ardeiul taiat cubulete, ciupercile maruntite si maslinele feliute si se amesteca bine.

Se unge cu ulei o tava pentru chec, se toarna compozitia in tava si se da la cuptor, la 180 de grade, pentru 30-40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec-aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 41 %
999.99 lei
589.99 lei

COMENTARII (11)

iry-gabriela 1

03.11.2012, 16:38

o bunatate!

Bya Ralu 1

14.12.2012, 14:42

foarte bun

babi5 1

20.12.2014, 08:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Garnitura de cartofi cu sos de ciuperci la cuptor