Chec pufos

de - Andreea - in Prajituri, 19 Iun 2014 | 9144 vizualizari

 

Pur si simplu o pufosenie ...

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 180 gr zahar
  • 4 linguri ulei de floarea soarelui
  • 200 gr faina alba tip '00'
  • 1\2 plic praf de copt
  • 3 linguri cacao
  • 1 praf de sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec pufos:

Incepem prin a separa albusurile de galbenusuri.

Albusurile se mixeaza spuma tare impreuna cu un praf de sare.Adaugam apoi zaharul si mixam in continuare pana obtinem o spuma tare si lucioasa.

Separat amestecam galbenusurile cu uleiul si le turnam peste albusuri amestecand cu grija de jos in sus.

Faina o amestecam cu praful de copt si o adaugam la amestecul de albusuri cu galbenusuri,amestecand in continuare cu grija de jos in sus.

Luam 1\4 din compozitie si o amestecam separat cu cacaua.

Tapetam o tava de chec cu hartie de copt .Turnam compozitia alba iar la suprafata cea cu cacao.

Dam tava la cuptor la 180 grade pentru 25 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec pufos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert chec cu iaurt