Chec guguluf marmorat cu branza

de ela in Prajituri, 24 Mai 2012 | 9578 vizualizari

 

de Paste am facut guguluful aperitiv si acesta cu cacaoa si branza...reteta am gasit-o in revista Click pentru femei...nu am ajuns sa postez retetele pana acum :)))

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 200 gr zahar pudra
  • 500 gr branza dulce de vaci
  • 250 gr unt(lasat la temperatura camerei cateva ore bune,sa fie moale)
  • 1 plic zahar vanilat
  • 250 gr faina
  • 1 plic praf de copt
  • 20 gr cacaoa neagra
  • zahar pudra pt decor
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec guguluf marmorat cu branza:

Separam albusurile de galbenusuri.Albusurile se mixeaza cu un praf de sare pana se intaresc.Adaugam treptat 1/3 din zaharul pudra si se bate pana se topeste zaharul.

Mixam untul moale cu zaharul ramas si zaharul vanilat.Adaugam galbenusurile si mixam.Se pune branza,amestecan continuu.

Incorporam in compozitia de galbenusuri faina cernuta amestecata cu praful de copt si la final adaugam albusurile batute spuma.

Ungem forma de guguluf cu unt si tapetam cu faina si turnam 2/3din aluat in forma.In restul de aluat punem cacaoa si omogenizam bine.Punem peste aluatul alb si intindem putin cu lingura.Se introduce la cuptorul preincalzit la 160grade,pentru aproximativ 45minute,la foc potrivit pana se rumeneste frumos.

Se lasa sa se raceasca in forma 15minute,se desprinde usor de pe margini si se rastoarna pe un platou.Lasam sa se raceasca bine si apoi pudram cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec guguluf marmorat cu branza" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Chec cu cacao