inspirata de preparatul postat de "Retete video' la care am salivat in urma cu cateva ore... Multumesc,fata draga! >:d
In vase separate amestecam intai ingredientele uscate (malai, zahar,faina alba, praf de copt), apoi pe cele umede (iaurt, oua,ulei).
Mixam 5 minute ingredientele umede, apoi adaugam amestecul de ingrediente uscate si mixam la viteza mica a mixerului alte 5 minute pana se omogenizeaza bine compozitia.
Preincalzim cuptorul la 200 grade.
Asezam formele din silicon in tava cuptorului, apoi in fiecare forma asezam cate o hartiuta de briose si punem compozitie de aluat, le umplem la 3/4 din capacitate.
Eu am presarat putin pesmet inainte de a aseza capsunile, pentru ca erau inca inghetate si am dorit ca apa sa se absoarba complet in timpul coacerii, sa nu ramana aluat necopt.
Asezam deci bucatele de fructe (capsuni in cazul meu).
Dam tava la copt in cuptorul preincalzit pentru 20-25 minute.
Facem testul cu scobitoarea, apoi scoatem briosele din forme pe un gratar si lasam sa se racoreasca.
Pudram cu zahar si servim.
Pofta buna!