Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Un desert rapid si foarte gustos!
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si zaharul.
Galbenusurile se freaca cu uleiul, se adauga peste albuse si se omogenizeaza .
Faina se amesteca cu praful de copt,se adauga in compozitie si se amesteca cu o spatula de jos in sus.
Intr-o forma tapetata se pune trei sferturi din compozitie,restul se amesteca cu cacaua si se toarna peste compozitia din tava.Se coace la foc potrivit cca 40 min.
Glazura:Se amesteca bine toate ingredientele.
Dupa ce s-a copt checul se toarna glazura deasupra.
Pofta buna!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola