Spalam visinele, le scoatem samburii si le presaram cu 3 linguri de zahar.Lasam cat timp ne ocupam de aluat.
Se separa galbenusurile de albusuri. Mixam bine galbenusurile cucele 6 linguri de zahar si zaharul vanilat.Amestecam faina cu praful de copt si o incorporam(lingura cu lingura) in compozitia de mai sus.Amestecam bine. Separat, albusurile se bat spuma cu zeama de lamaie .
Amestecam cele doua compozitii si adaugam esenta de vanilie. Impartim compozitia in doua si in una din ea se adauga cacao .Amestecam bine.
Scurgem bine visinile de sucul pe care il lasa(acesta va fi folosit pentru baut).
Ungem o tava de chec cu putin ulei sau unt ,o captusim pe interior cu hartie de copt , adaugam compozitia alba, apoi compozitia cu cacao iar deasupra visinele .
Se da la cuptor, la foc mic, circa 15-20 min, (facem testul scobitorii) . Se scoate tava din cuptor si se lasa la racit apoi se taie prajitura si se pudreaza cu zahar pudra.
Pofta buna!