Chec cu nuca de cocos si visine

de Rocsi in Prajituri, 26 Mar 2011 | 8716 vizualizari

 

Este o reteta de post de pe blogul Nadinei.Multumesc Nadina e foarte bun!!

 

INGREDIENTE

  • 2 cani apa minerala
  • 200 gr zahar
  • 125 gr nuca de cocos
  • 2 linguri cacao
  • 1 praf de copt
  • 1 esenta vanilie
  • 200-250 gr faina(oricum mai bine mai puneti dupa ochi daca mai trebuie)
  • 1 mana visine fara samburi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu nuca de cocos si visine:

Amestecam mai intai faina cu nuca de cocos si zaharul.

apoi adaugam praful de copt si esenta de vanilie.

dupa care incepem sa turnam apa minerala treptat, si mixam continuu pana ce zaharul se topeste.

Se unge o tava cu margarina.

se toarna cam 3 sferturi din compozitie in tava.

restul de compozitie se amesteca cu cacao si o punem peste compozitia alba.

se modeleaza putin cu coada unei furculite.

deasupra asezam visinele.

dam tava in cuptorul incins si il lasam acolo pana se coace.

cand e gata ,il scoatem,il lasam la racorit si servim....

un desert de post minunat!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu nuca de cocos si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Cris2711 1

02.04.2011, 17:34

Rocsi o primavara de neuitat iti doresc

Rocsi 1

03.04.2011, 11:44

mihaelab
-cris pup si multumesc de urari..si tie la fel iti doresc

adry88 1

21.05.2011, 12:05

foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

vasimur

1170 puncte

Constelatialeu

1104 puncte

Caty

825 puncte

Rocsi

255 puncte

Lau

Lau 9

197 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura turnata cu visine