Cu ceva timp in urma,a fost o avalansa pe aici cu aceasta reteta;va mai amintiti???eu am pastrat reteta si acum va servesc,poate va era pofta!!
Pregatim in primul rand inima de ciocolata;intr-un bol amestecam ingredientele uscate,faina,sare,cacao,praful de copt toate cernute;untul si ciocolata le topim pe bain-marie apoi dam la rece;ouale mixate foarte bine cu zahar,vanilie,adaugam ciocolata,mixam in continuare apoi incorporam faina amestecand usor cu o spatula;rasturnam compozitia in tava cu hartie de copt si lasam la cuptor 30min iar dupa ce s-a racit,decupam forme diferite(inimioare,stelute)
Pentru checul alb,facem o bezea din albusuri si zahar,adaugam galbenusurile pe rand,vanilia iar la sfarsit incorporam faina cu praful de copt si sare,amestecand usor cu o spatula;
In tava de chec cu hartie sau tava de yena,asezam inimioarele una langa alta,rasturnam compozitia,nivelam suprafata si lasam la cuptor 30min;dupa ce s-a racit,punem deasupra ciocolata topita