Chec cu fursecuri

de Lau in Prajituri, 27 Iun 2013 | 4912 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fursecuri
  • 170 g unt
  • 80 g zahar
  • 150 g faina
  • sirop de menta
  • Chec
  • 1 cana de apa rece
  • 1/2 ulei cescuta
  • 1 cana de zahar
  • 1 si 1/2 cani faina
  • 1 praf de sare
  • 3 linguri cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • esenta de vanilie
  • 1 lingurita otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu fursecuri:

Fursecuri-se mixeaza untul cu zaharul pana se topeste, adaugam faina si sirop de menta dupa gust (eu am pus 3 linguri) si amestecam bine. Coca o impaturim in folie alimetara si dam la rece 30 minute.

Cu mana formam bilute, le asezam in tava tapetata cu hartie de copt care le vom coace in cuptorul incalzit pana se rumesc putin marginile (cca 10 minute) Le lasam sa se raceasca in tava.

Checul-Intr-un vas cernem faina,adaugam ingredientele uscate si amestecam,

In alt vas amestecam apa cu uleiul si otetul,adaugam treptat peste amestecul de faina,amestecand usor,

In tava de chec tapetata cu hartie de copt asezam fursecurile pe fundul tavii,deasupra adaugam compozitia de chec

Dam tava la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea,(cca 30)

Lasam sa se raceasca in tava dupa care pudram cu zahar pudra

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu fursecuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Zebra