Fursecuri-se mixeaza untul cu zaharul pana se topeste, adaugam faina si sirop de menta dupa gust (eu am pus 3 linguri) si amestecam bine. Coca o impaturim in folie alimetara si dam la rece 30 minute.
Cu mana formam bilute, le asezam in tava tapetata cu hartie de copt care le vom coace in cuptorul incalzit pana se rumesc putin marginile (cca 10 minute) Le lasam sa se raceasca in tava.
Checul-Intr-un vas cernem faina,adaugam ingredientele uscate si amestecam,
In alt vas amestecam apa cu uleiul si otetul,adaugam treptat peste amestecul de faina,amestecand usor,
In tava de chec tapetata cu hartie de copt asezam fursecurile pe fundul tavii,deasupra adaugam compozitia de chec
Dam tava la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea,(cca 30)
Lasam sa se raceasca in tava dupa care pudram cu zahar pudra