Chec cu fursecuri

de Lau in Prajituri, 27 Iun 2013 | 4577 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fursecuri
  • 170 g unt
  • 80 g zahar
  • 150 g faina
  • sirop de menta
  • Chec
  • 1 cana de apa rece
  • 1/2 ulei cescuta
  • 1 cana de zahar
  • 1 si 1/2 cani faina
  • 1 praf de sare
  • 3 linguri cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • esenta de vanilie
  • 1 lingurita otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu fursecuri:

Fursecuri-se mixeaza untul cu zaharul pana se topeste, adaugam faina si sirop de menta dupa gust (eu am pus 3 linguri) si amestecam bine. Coca o impaturim in folie alimetara si dam la rece 30 minute.

Cu mana formam bilute, le asezam in tava tapetata cu hartie de copt care le vom coace in cuptorul incalzit pana se rumesc putin marginile (cca 10 minute) Le lasam sa se raceasca in tava.

Checul-Intr-un vas cernem faina,adaugam ingredientele uscate si amestecam,

In alt vas amestecam apa cu uleiul si otetul,adaugam treptat peste amestecul de faina,amestecand usor,

In tava de chec tapetata cu hartie de copt asezam fursecurile pe fundul tavii,deasupra adaugam compozitia de chec

Dam tava la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea,(cca 30)

Lasam sa se raceasca in tava dupa care pudram cu zahar pudra

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu fursecuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Zebra