Chec cu cacao

de Tabita _ in Dulciuri, 18 Mar 2016 | 4333 vizualizari

 

Am facut acest chec foarte repede. Nu am facut mai multe poze ca aveam musafiri si s-a dus repede. Am reusit sa mai pastrez doar cateva felii pentru voi. :))

 

INGREDIENTE

  • 2 cani de faina
  • 1 cana de apa
  • 1/2 cana de ulei
  • 1 cana de zahar
  • 2 linguri de cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu cacao:

Faina, apa, zaharul, uleiul, praful de copt si zaharul vanilat se mixeaza.

Apoi se iau cateva linguri din compozitie si se amesteca cu cacaua. 

Intr-o forma de copt tapetata cu hartie de copt se toarna compozitia fara cacao, iar pe deasupra, pe mijloc, se pune cea cu cacaua.

Se da la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru aproximativ 30 de minute sau pana e copt. Se verifica cu o scobitoare.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec in doua culori cu nuca