Rapidă și gustoasă, practică și economică, pâinea/checul cu ton (sau polpettone di tonno) este un clasic mereu apreciat.
Pentru acest Chec aperitiv cu ton - Reteta savuroasa buna pentru orice ocazie, ai nevoie de ingredientele urmatoare: oua, ton, faina, lapte, cascaval, ardei, ceapa.
Iata cum se prepara Chec aperitiv cu ton - Reteta savuroasa buna pentru orice ocazie
Preîncălziți cuptorul la 180°C.
Bateți ouăle. Adăugați tonul in conserva și pasta de ton.
Adăugați făina și praful de copt și amestecați.
Taiati ardeiul cubulete si tocati ceapa verde. Adaugati-le și amestecati.
Se incorporeaza apoi cascavalul ras, laptele, sare si piper.
Se toarnă într-o formă de chec unsă cu unt și se coace timp de 25 de minute.
Se serveste cald cu o salata verde.
Si rece este foarte bun servit ca aperitiv.
Incearca si reteta de Chec cu somon afumat si ardei copt sau reteta de Chec aperitiv cu piept de pui.
Iti recomandam si reteta de Chec aperitiv cu ciuperci.