Chec aperitiv cu feta

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2011 | 4300 vizualizari

 

Din revista Pofta Buna! Vreau sa incerc si cu maslinele verzi cu ardei la mijloc,va avea un aspect mai spectacular. A placut mult si copiilor.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 3 oua
  • 150 gr masline verzi
  • 150 gr branza feta sau telemea
  • 5 linguri ulei
  • 100 ml lapte
  • 1 praf de copt
  • sare,piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu feta:

Intr-un castron,se pune faina si praful de copt,iar in centru se aseaza ouale,uleiul,laptele caldut,sarea si piperul.

Se amesteca bine pana se omogenizeaza.

Se adauga maslinele feliate,branza taiata cubulete.

Se amesteca usor pentru a nu sfarama maslinele.

Se toarna compozitia intr-o forma de chec sau cozonac.

Se da la cuptorul preincalzit 40-45 de minute.

Se scoate din tava dupa ce s-a racit complet.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu feta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Triunghiuri cu spanac umplute cu branza