Clatite umplute cu crema de branza si avocado

de FlaviaD in Aperitive / Garnituri, 21 Aug 2013 | 4509 vizualizari

 

Aceasta reteta este continuarea unui articol publicat anterior unde promiteam sa vin si cu restul retetei. Este vorba despre reteta „Clatitte umplute cu ciuperci si dovlecei” pe care o gasiti pe blogul meu cat si aici pe site . Dupa cum spuneam atunci maldarul de clatite a fost umplut jumatate cu ciuperci si dovlecei. Cealalta jumatate a fost umpluta cu crema de branza de casa si avocado.

 

INGREDIENTE

  • -clatite facute din amestec de faina de secara si faina de tarate de grau
  • -100 g branza de capra
  • -3-4 linguri de smantana
  • -1 avocado mare
  • -1 ardei gras
  • -1 ceapa rosie
  • -1 legatura de marar
  • -100 g muschi afumat
  • -condimente (oregano, busuioc, piper verde, sare)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite umplute cu crema de branza si avocado:

Crema de branza de casa am obtinut-o prin amestecarea branzei cu smantana, la care am adaugat condimente. Si reteta cremei de branza de casa se afla pe site http://www.bucataras.ro/retete/crema-de-branza-facuta-in-casa-49993.html.

Ce am adus nou de data aceasta a fost sa adaug avocado, ardei gras si muschi afumat pe langa ceapa rosie si marar. Deci am luat cateva felii de branza, de data aceasta am folosit de capra, le-am pisat cu furculita si le-am amestecat cu smantana. Ceapa rosie taiata fin si mararul le-am adaugat in crema de branza impreuna cu avocado taiat cubulete, ardeiul gras si muschiul afumat. Drept condimente am folosit oregano, busuioc, piper verde, sare. Cu aceasta compozitie am umplut restul clatitelor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu crema de branza si avocado" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 55 %
999.99 lei
449.99 lei

COMENTARII (9)

Rocsi 1

21.08.2013, 21:41

Ce faine sunt

FlaviaD 1

21.08.2013, 22:25

Multumesc tuturor

FlaviaD 1

21.08.2013, 22:27

Da, Lia, la gust ar fi foarte ok, insa compozitia cu faina de secara este ceva mai cleioasa. E posibil sa se prinda clatita, inca nu am incercat. Eu amestec faina de secara cu celelate tipuri de faina atunci cand fac paine sau lipii

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]