Chec aperitiv cu dovlecei si ciuperci

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2016 | 8125 vizualizari

 

Reteta este luata de la Irinuca, tare bun a iesit

 

INGREDIENTE

  • 6-7 ciuperci
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 4 oua
  • 3 linguri faina
  • 1/2 legatura marar
  • 2 linguri parmezan ras
  • sare/piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu dovlecei si ciuperci:

Ciupercile se curata de coaja de deasupra, se spala bine si se taie feliute.

Dovlecelul il curatam de coaja si il taiem cubulete,ceapa o tocam marunt iar morcovul il dam pe razatoarea mare.

Amestecam legumele taiate, condimentele, punem cele 2 oua, faina, parmezanul si mararul tocat marunt.

Intr-o tava punem hartie de copt turnam compozitia si dam la cuptor pentru 45 minute.

Se serveste atat cald cat si rece.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu dovlecei si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

-Licurici- 1

13.04.2016, 14:35

CE FAIN E!

Rita Ilies 1

13.04.2016, 18:31

Sunshine, parcă aș gusta, ca să dau verdictul. )

reisnaor_2006 1

13.04.2016, 19:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bavaroise cu rodie