Inspirat de rulada DIACONTA a iesit ceva bun bun.
Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit cu ciupercile taiate marunt.
Dupa ce se inmoaie putin se pune si ardeiul taiat marunt, parizerul si costita taiate cubulete, vegeta, boia, sare, piper si se mai caleste putin. La final se pune mararul si se lasa la racit.
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, se adauga galbenusurile si smantana si se bate bine.
Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se amesteca cu lingura de jos in sus.
Se adauga si ciupercile cu parizerul si costita racite si cascavalul si se amesteca bine.
Se pune intr-o tava unsa si tapetata cu faina si se introduce in cuptorul preancalzit la 200 grade C pana se rumeneste putin. (30-40 minute)
Se scoate si se rade cascaval deasupra si se mai introduce 10 minute in cuptor pana se rumeneste cascavalul.
Se scoate din tava dupa ce se raceste complet.
Pofta Buna!