Reteta mi-a dat-o fica mea cea mica la ea am si mincat si este bunaciune de bunaciune si da bine si pe farfurie ..
Se toaca marunt, marunt toate ingredientele : salamurile ,cascavalul(se rade ),ceapa, ardeiul cit se poate de marunt .
Intre timp separam ouale, albusul de galbenus ,apoi se bate bine albusul cu putina sare ,se bate bine ,bine apoi adaugam galbenusurile pe rind si faina in ploaie .
Amestecam cu o spatula de sus in jos pina se omogenizeaza ,dupa care incorporam si salamul ,cascavalul ceapa ,ardeiul ,maslinele (taiate in prealabil ). Intr-o tava de chec unsa si tapetata cu hirtie de copt punem compozitia si dam la cuptorul incins in prealabil lasam la 180 grade pina se rumeneste .
Lasam sa se raceasca apoi feliem si se poate servi
Un aperitiv de nota, 10 mie mi-a placut tare mult .
1
Impresionati cu siguranta musafiri
2
Il puteti servi si la micul dejun cu un iaurtel linga