Cartofi frantuzesti

de dariadeea in Aperitive / Garnituri, 1 Iul 2013 | 11456 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 8 oua
  • 350 g branza telemea de vaca
  • 400 g smantana
  • sare,unt,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

Cartofii se spala bine,se pun la fiert cu tot cu coaja.Cand au fiert se scurge apa si se lasa la racit.Dupa ce s-au racit se curata de coaja si se taie felii potrivite.5 oua se fierb,iar celelalte 3 se bat bine si  se amesteca cu smantana,sare,piper.Branza se da prin razatoare.Cele 5 oua se taie rondele.

Intr-o tava termorezistenta unsa cu unt  se aseaza un strat de cartofi,felii de oua,branza rasa si cateva linguri din amestecul de oua si smantana.Se repeta procedeul pana se termina toate ingredientele.Ultimul strat sa fie de cartofi.Deasupra se toarna restul de  smantana si  oua .Se da la cuptor la 180 de grade cam 25-30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

- Andreea - 1

01.07.2013, 21:16

Foarte buni

dariadeea 1

01.07.2013, 23:25

Multumesc tuturor

Sim0na 1

02.07.2013, 11:43

tare mult imi plac si mie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti