Chec aperitiv

de LUK in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2011 | 4309 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 150 gr cascaval
  • 150gr sunca
  • 4 linguri de faina
  • 1 praf de copt
  • o jumatate de ardei galben sau rosu(eu am avut galben)
  • sare dupa gust
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu sarea apoi se adauga galbenusurile, faina si praful de copt. Cascavalul se rade pe razatoarea mica, ardeiul si sunca se taie marunt. Se incorporeaza si acestea in compozitia de albusuri si se pun in forma de chec in care am pus hartie de copt. Se coace in cuptorul preincalzit la 145 de grade 30-35 minute.

Simplu si bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

vanilla 1

03.01.2011, 15:31

mai mereu fac si eu reteta asta!!!

LUK 1

03.01.2011, 18:18

eu n-am mai facut pana acum dar fiindca mi-a ramas sunca si cascaval de la cordon bleu am zis sa nu ramana prin frigider pana dupa revelion asa ca..le-am gasit o intrebuintare

kamy 1

05.01.2011, 15:54

cand ai ceva prin frigi e f de ajutor reteta 5f

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu ciuperci, cascaval si salam