Chec

de Gicuta in Prajituri, 29 Aug 2014 | 9411 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 -11 oua
  • 2 cani ( 250 ml) zahar
  • 1 cana ulei
  • 2 1/2 cani faina
  • 2-3 linguri de cacao
  • esente si coaja de lamaie
  • 1 praf de copt,
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec:

Separam galbenusurile de albusuri si batem albusurile cu un praf de sare pana obtinem o spuma, adaugam zaharul si mixam pana se topeste. Batem galbenusurile cu uleiul pus ca la maioneza, esente, praful de copt stins, coaja de lamaie si le adaugam peste albusuri in timp ce amestecam de jos in sus. Adaugam faina in ploaie si amestecam continuu de jos in sus.

Ungem doua tavi cu ulei, punem compozitia si oprim 4-5 linguri in vas peste care adaugam cacaoa si amestecam pana se omogenizeaza. Adaugam cacao astfel obtinuta in tavi peste compozitia de chec si facem diferite forme cu furculita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Reteta de chec la tava, mult bun si usor de facut