Chec

de I0ana in Prajituri, 13 Apr 2014 | 2947 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml ulei
  • 200 g zahar pudra
  • 100 ml lapte
  • 300 g faina
  • 2 lg cacao
  • 3 oua
  • 1 lingurita praf de copt
  • cateva picaturi esenta de vanilie
  • 1 lg cafea ness
  • optional , miere pentru servit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec:

-separam albusurile de galbenusuri

-albusurile se mixeaza pana devin o spuma tare, apoi adaugam pe rand zaharul pudra mixand in continuare

-amestecand cu o lingurita de jos in sus adaugam pe rand galbenusurile,uleiul, laptele, praful de copt, faina

-impartim aluatul in 2

-in jumatate adaugam vanilia

-in cealalta jumatate adaugam cacao si ness

-ungem cu ulei tava cu diametru de 25 cm

-cu o linguram adaugam alternativ din cele 2 compozitii

-dam tava la cuptor pentru 35-40 minute pana se rumeneste pe deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de chec la tava, mult bun si usor de facut