Cellentani cu speck si sparanghel

de - Andreea - in Paste, 21 Oct 2015 | 3362 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paste tip Cellentani
  • 125 gr speck
  • 150 gr sparanghel
  • 1\2 ceapa
  • patrunjel
  • piper
  • sare
  • ulei de masline
  • parmezan ( optional)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cellentani cu speck si sparanghel:

Punem o oala cu apa la fiert . Cand apa a inceput sa fiarba , punem sare si pastele. Se fierb pentru 10 minute ,amestecand din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca . 

Intre timp speck-ul il taiem fasii subtiri , ceapa curatata si spalata o tocam marunt iar sparanghelul il taiem rondele lasand varfurile intregi . 

Intr-o tigaie, punem putin ulei si cand acesta este incins punem ceapa si sparanghelul si lasam la foc potrivit . 

Potrivim de sare si piper ( dupa gust ) .

Separat, intr-o alta tigaie incingem ulei si prajim speck-ul pana devine crocant . 

Cand pastele s-au fiert , le scurgem bine de apa  si le punem in tigaia cu ceapa si spatranghel , adaugam si speck-ul si amestecam bine .

Se servesc calde presarate cu patrunjel tocat si optional cu parmezan .       

Pofta buna ! 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cellentani cu speck si sparanghel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta all'arrabbiata