Ceapa umpluta cu nuca si ciuperci

de cristina_s_world in Mancaruri de post, 26 Oct 2012 | 3046 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cepe mai grasune
  • 250 g ciuperci din conserva
  • o mana de miez de nuca
  • ulei (vreo 4-5 linguri)
  • o conserva de cubulete de pulpa de rosii in bulion
  • sare si piper macinat
  • un cub concentrat de legume
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceapa umpluta cu nuca si ciuperci:

Cepele se curata de coaja si se pun intregi la fiert pe aburi, acoperite cu un capac. Verificati periodic daca sunt fierte, astfel nu veti risca sa se inmoaie prea tare. Cand sunt gata, se scobesc cu atentie de miez, lasand doar doua randuri de foi. Miezul scos de la ceapa, ciupercile si miezul de nuca se toaca marunt (eu am folosit mixerul ), insa nu pasta.

Intr-un vas se pune uleiul la incins. Adaugam amestecul maruntit si lasam pe foc cateva minute. La urma punem cubul de legume si dam un plus de gust cu sare si piper proaspat macinat. Umplem cu ajutorul unei lingurite cepele si le asezam intr-un vas rezistent la cuptor. In mijlocul fiecarei cepe umplute putem infige sferturi de miez de nuca. Peste compozitia ramasa turnam conserva de rosii in bulion, amestecam bine si turnam totul in jurul cepelor. Dam vasul la cuptor pentru 50 minute la foc mediu. Sunt foarte bune calde.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceapa umpluta cu nuca si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (6)

mamaieelena 1

26.10.2012, 16:34

diaconta 1

26.10.2012, 22:14

ce interesant

MIUTA 1

26.10.2012, 22:33

Foarte interesanta reteta.Sigur o fac cand intra in post asa ca o pun la favorite.Super idee si arata foarte tentant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ceapa umpluta, la cuptor