Legume la cuptor

de nyana in Mancaruri de post, 24 Ian 2010 | 8158 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi medii
  • 2 morcovi
  • 200g ciuperci sau o conserva de ciuperci taiate
  • 2 ardei grasi rosii
  • 20 rosii cherry
  • sare piper ulei cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la cuptor:

Toate legumele se vor curata si spala si se vor aseza intr-o yena mare astfel: cartofii taiati felii rotunde se vor aseza primii si pe perete apoi ciupercile taiate subtire apoi un rand de morcovi taiati rondele subtiri apoi ardeii taiati pe lungime foarte subtire si pe deasupra inca un rand de cartofi taiati tot rondele. Deasupra se vor pune rosiile cherry sau o crenguta cu rosii. Se pune sare piper si cimbru se stropeste cu ulei (putin) si se pune o ceasca de apa. Se pune in cuptor si se lasa la foc potrivit o ora si jumatate. POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu legume si sofran