Ceai srilankez cu zahar de cocotier("coconut sugar")

de Mihaela11_jo in Bauturi, 28 Mai 2012 | 5071 vizualizari

COMENTARII (30)

Lau 1

28.05.2012, 22:31

este o placere sa citesti,superbe si pozele

MotanLaOale 1

28.05.2012, 22:31

Rocsi 1

28.05.2012, 22:44

Mihaela11_jo 1

28.05.2012, 22:45

sufletista
motan
Rocsi

alinutzika 1

28.05.2012, 23:05

bun bun

mamaieelena 1

28.05.2012, 23:10

bun ceaiul imi plac pozele

Mihaela11_jo 1

28.05.2012, 23:17

alinutzika
mamaieelena

iry-gabriela 1

28.05.2012, 23:53

prezentarea ca prezentarea,dar pozele m-au lasat fara grai

Bucataras Medi 1

28.05.2012, 23:59

Miiiiiiiiiiiiihaela,ce faci ,imi era dor de tine!puuuuuuuuuuuuup!

mena29 1

29.05.2012, 06:54

Minunata povestirea,excelent ceaiul!

Panacris 1

29.05.2012, 07:51

Super prezentarea si pozele, deasemenea!

Laly 1

29.05.2012, 09:36

Ce frumoasa prezentare,vin si eu la o cescuta de ceai

diaconta 1

29.05.2012, 09:37

Asa cum ne-ai obisnuit,o poveste minunata a preparatului,o prezentare eleganta
dar ne cam lasi sa-ti ducem dorul

elucubratiiculinare 1

29.05.2012, 09:49

imi place prezentarea

MonaMimi 1

29.05.2012, 11:13

MIUTA 1

29.05.2012, 11:13

Excelenta prezentarea superb totul si delicios ceaiul

Mihaela11_jo 1

29.05.2012, 14:11

iri_love
medi multumesc
mena
cris
LALY
dia multumesc dar timpul este socotit la mine la minut
elucubratiiculinare
mon
Miuta

Mihaela11_jo 1

29.05.2012, 14:15

Dar nu i-a placut nimanui crocodilutzu meu??????

mihaelar63 1

29.05.2012, 14:36

Mihaela draga noastra iti multumesc ca ne-ai deschis o ferestruica prin care am vazut imagini , prezentare de vis , e minunat .Cred ca a fost o adevarata feerie .
Sunt fan-ceai , momentan imi place mult ceaiul indonesian sencha[ am aflat ca sencha e denumirea pentru frunzele din prima culegere.
Chiar cafeaua nu imi pare foarte aromata si atunci pun cateva firicele din ceai de fruvte pina colada .

mihaelar63 1

29.05.2012, 14:40

Upss, m-am uitat inca odata cu atentie la toate foto
Pana la urma l-am gasit
Unde se odihnea dragutul,
Eu zic ca e prea mic pentru portofel

MotanLaOale 1

29.05.2012, 15:25

Acum am observat si eu
Portofel nu, dar o curea de ceas???

deyutzky 1

29.05.2012, 16:51

o super prezentare si niste poze superbe

Sim0na 1

29.05.2012, 20:35

Foarte faine pozele... iar prezentarea, nota 10!!

Mihaela11_jo 1

30.05.2012, 14:55

Mihaela63 Eu am optat pentru brosha
Motan
deyutzki
Simona

mihaelar63 1

30.05.2012, 15:36

Cu ocazia asta merg sa pun de un ceai de data asta ceai negru cu bergamote + ghimbir si lamaie . E divin iti lasa mult timp in cerul gurii o aroma subtila ce nu o pot descrie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Amestec de ceai cu scortisoara si portocala