Ceai cu perle, de asemenea, cunoscut sub numele de Bubble Tea, este o băutură originară din Taiwan unde, la finalul anilor 1980, era băutura preferată a copiilor, fiind servită la chioşcurile din faţa şcolilor.
În ultimii 15 ani a devenit atat de populară. încat este considerata ca o "băutură națională".
http://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/01/ceai-cu-perle-de-tapioca-bubble-tea.html
Preparati ceaiul verde conform instrucţiunilor de pe etichetă, apoi adaugati siropul de menta şi lasati să se răcească.
Fierbeti într-un recipient 1 litru de apă, adaugati perlele de tapioca şi lasati sa fiarba la foc mic timp de 15-16 minute. Lasati-le apoi 5 minute in apa in care au fiert.
Scurgeti perlele si le clatiti cu apă rece.
Se dispun perlele în pahare, adaugati cuburile de gheata.
Se toarnă ceaiul dulce și termina cu un pic de lapte!
Este excelent !