Ceafa marinata in bere

de ralu_ca in Porc, 10 Noi 2013 | 9888 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 felii ceafa porc
  • mustar clasic
  • 500 ml bere
  • sare
  • piper
  • condimente gratar
  • decor:patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa marinata in bere:

Pregatim bucatile de carne si le crestam cu un cutit, ungem apoi feliile de ceafa pe ambele parti cu mustar din abundenta.

Le-am asezat intr-o tava una langa cealalta si turnam deasupra bere cat sa acopere bucatile de carne. Le-am lasat la temperatura camerei peste noapte. A doua zi le-am scos din bere, le-am lasam la scurs si le-am condimentam si cu sare si piper. Le-am prajit pe gratar de aragaz sau la tava de teflon fara grasime.

Am servit cu cartofi pai, mujdei de usturoi si smantana .

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa marinata in bere" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa lu`porcu la cuptor