Mai intai ne ocupam de ceafa de porc. Presaram un praf de sare peste fiecare felie de ceafa. Intr-o farfurie punem sosul de soia, piper si cimbru si tavalim fiecare felie de ceafa prin sos.Luam o tava cu gratar, punem in tava apa, vin si cimbru, asezam feliile ceafa si le bagam la cuptor, la foc mai mic cca 1 ora .Din cand in cand intoarcem feliile de ceafa si le stropim cu zeama din tava. Apoi taiem cartofii in cubulete, ii punem in apa cu sare la fiert. Taiem ceapa marunt, ardeiul cubulete mici si le punem in tuciul in care am incins putin ulei,presaram putina sare.Lasam sa se caleasca pana can ardeiul se inmoaie. rosiile le decojim si le taiem cubulete mici. Cand cartofii sunt fierti, ii scoatem din apa si ii punem in tuci, amestecand usor sa nu sfaramam prea rau cartofii. Apoi adaugam rosiile si lasam la foc mic cca 20 min sa se patrunda aromele. Am servit cu gogosari in sos. Sa aveti pofta, noi am mancat....