Ceafa de porc cu ciuperci la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de Rocsi in Slow Cooker, 6 Sep 2015 | 9779 vizualizari

 

Scuzati pozele, dar nu prea reusesc sa le cropez, sa le aranjez cum trebuie cu mana stanga, este greu de tot, dar o stiu ca nu o sa ma criticati prea tare :p :))))

 

INGREDIENTE

  • 600 gr ceafa de porc dezosata
  • 1 borcan mic de ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 200 gr rosii decojite in suc propriu
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • boia de ardei iute
  • 1/2 lingurita cimbru uscat
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc cu ciuperci la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

Spalam carnea, o stergem cu un servetel si o taiem felii potrivit de groase. Curatam ceapa, o tocam, morcovul il decojim si il facem rondele. Spalam ciupercile, le taiem feliute, iar rosiile decojite le taiem maruntel. Punem in oala aparatului Crock-Pot slow cooker Digital 4,7 l carnea, ciupercile, ceapa, morcovul si amestecam. Adaugam rosiile tocate, pasta de tomate. Condimentam cu sare, piper, boia iute si dulce si cimbru. Turnam 3/4 de cana cu apa, invartim totul cu o paleta.

Conectam aparatul Crock-Pot la curent, punem capacul. Setam modul High si un timp de 3 ore si jumatate, iar noi putem face alte treburi. Aparatul face singur mancarica, nu trebuie sa stam langa el. Cu 15 minute inainte sa fie gata, gustam sa vedem daca mai este nevoie sa condimentam si daca este bine patrunsa carnea. Cand se termine timpul setat, scoatem aparatul din priza. Punem in farfurii, presaram patrunjel verde tocat, lasam sa se racoreasc putin si servim. O mancati cu buzele, asa de frageda iese. A mers de minune cu niste gogosari in otet! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu ciuperci la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Porc teriyaki la slow cooker Crock-Pot 4,7 L