O idee si de la Babi pentru a suplimenta aperitivele la masa de Craciun si Revelion.Un aperitiv usor de realizat si foarte gustos.Il recomand cu mult drag.
Castravetele se spala se taie in doua apoi fiecare bucata in doua, obtinind astfel 4 bucati pe care le scobim bine cu o lingutita, le asezam pe un platou.
Ceapa o curatam o spalam si o tocam marunt impreuna cu bucatica de ardei ,telemeaua se da prin razatoarea mica( cine are razatoare speciala pentru brinzeturi , eu am).
Apoi se pune intr-un castron se amesteca cu untul , mararul, piperul, ceapa rosie si ceva fin de la delaco ( daca cumva este prea moale mai punem un picut de telemea rasa) cu pasta obtinuta umplem castravetii( cu un pos daca se poate si profesionist are duzele mai mari) al meu s-a stricat asa ca am folosit o punga.
Ornam cu bucatele de morcov sau gogosar rosu( sau si cu una si cu alta dupa imaginatia fiecaruia) se pune la rece pentru 30 minute apoi se feliaza drept sau vertical si asezam pe platou impreuna cu alte preparate.
Sa va fie de folos si ajutor.
1
Un aperitiv foarte gustos si da bine pe farfurie
2
Foarte usor si repede de realizat