Castraveti umpluti

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2011 | 8119 vizualizari

 

Va recomand un aperitiv delicios pentru mese festive

 

INGREDIENTE

  • castraveti de sera
  • 1cutie de crema de branza tip Philadelphia
  • 200g smantana
  • 200g somon file de somon afumat
  • 1ceapa
  • 1lamaie
  • sare,piper
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti umpluti:

Castravetele,curatat in zebra,se taie rondele groase de 2-3degete(depinde de deget),se scobeste miezul cu grija interiorul se pudreaza cu sare si se lasa cu gura in jos;intr-un bol se amesteca branza,smantana,somonul taiat cubulete,ceapa foarte marunt,sare,piper, putin marar ,zeama de lamaie dupa gust;cu acest amestec se umplu castravetii iar deasupra se orneaza cu marar verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti umpluti" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (22)

Mihaela11_jo 1

16.04.2011, 15:36

Foarte fini si aspectuosi; o delicatesa

Bunica 1

16.04.2011, 20:02

Super !

jolygina 1

17.04.2011, 23:02

vreau si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bulgarasi de branza cu marar