Cascaval de casa

de ionela84 in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2013 | 12255 vizualizari

 

Pt reteta m-am inspirat de pe culinar.ro

 

INGREDIENTE

  • 1l lapte
  • 1kg branza de vaci
  • 150 g branza de oi
  • 200 g unt
  • 1lingura bicarbonat de sodiu stins
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval de casa:

Branza de vaca se pune in laptele ce fierbe apoi se pune la scurs.

Dupa ce s-a scurs bine se amesteca cu branza de oi, bicarbonatul de sodiu si sarea.

Untul se topeste si apoi peste el se adauga branza se amesteca pana ce rezulta o pasta ce se intinde,se rastoarna intr-o oala si se lasa la racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval de casa" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Rocsi 1

08.06.2013, 21:16

Bravo. Apreciez pe cei care fac aceste produse in casa

ionela84 1

08.06.2013, 22:52

Nu imi place deloc cel din comert in schimb il ador pe acesta de casa

Sim0na 1

10.06.2013, 12:29

Faina ideea! N-am facut pana acum, dar ma tenteaza. Branza de vaci, este branza dulce sau telemea nesarata? Banuiesc ca branza de oi, este telemeaua, nu?

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cascaval de casa