Cascaval de casa

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 10 Apr 2011 | 40942 vizualizari

 

Pune-ti pe masa ceva facut de dumneavoastra,nu mai cumparati.

 

INGREDIENTE

  • 1kg branza de vaci proaspata
  • 2oua
  • 1l lapte
  • 1pachet de unt
  • 1varf de lingurita de bicarbonat
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval de casa:

In laptele care fierbe,rastorn branza si las 5-6min amestecand mereu,o pun intr-un tifon si las sa se scurga 10min;

pregatesc un vas rotund uns cu unt;

intr-un alt vas,pun untul sa se topeasca,adaug branza,ouale batute,bicarbonatul si sare;

cu o lingura de lemn,amestec energic,pana ce branza a capatat aspectul unui aluat oparit,il rastorn in vasul uns cu unt,nivelez suprafata si dau la frigider pana a doua zi.

TIPS-URI

1

dupa preferinte se pot amesteca

2

busuioc sau diferite seminte

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

sandyna 1

02.07.2014, 17:37

a incercat-o cineva?

Sotto 1

03.07.2014, 11:20

Doresc sa incerc aceasta minunata reteta, dar as vrea sa stiu daca laptele este cel pe care il gasim in magazin care nu necesita fierbere sau lapte proaspat , daca vasul in care am topit untul si am adaugat branzica ramane pe foc unde amentecam energic si daca branzica proaspata este din aceea uscatica sau mai umeda( eu a gasit branza proaspata si " uscata " asa ca niste bulgarasi dar si mai umeda cu aspect de branza cu smantana .Multumesc .

ralu_ca 1

09.02.2015, 20:30

Super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de oua cu tarhon si chiftelute