Cascaval de casa

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 10 Apr 2011 | 41190 vizualizari

COMENTARII (36)

elena1988 1

12.04.2011, 08:52

Criss 1

12.04.2011, 10:34

Buna ideea. Imi amintesc ca pe vremea lui Ceausescu, mama facea ceva asemanator. Era mai mult o branza topita decat cascaval, dar foarte buna, mai ales ca nu se gasea mai nimic.

jolygina 1

12.04.2011, 10:52

o adevarata arta ,cred ca-i foarte gustos

ianculubita 1

12.04.2011, 15:51

Da Kami,branza de vaci proaspata,cu care facem placinta,nu cas proaspat;se gaseste si la supermarchet la pachete sau cutii;succes!

alinutzika 1

29.07.2011, 22:40

tare bun...si gustul e desavarsit !! Si eu fac cascaval de casa...

mihaelar63 1

03.12.2011, 13:28

Buna invatatura Ce prepari acasa e mai gustos , mai sanatos

Patricia Iordache 1

11.03.2013, 08:53

Trecut la favorite! Il voi incerca cat de curand

MOKUSKA 1

02.07.2014, 16:39

este prima data cand aud de reteta asta. Multumesc

sandyna 1

02.07.2014, 17:37

a incercat-o cineva?

Sotto 1

03.07.2014, 11:20

Doresc sa incerc aceasta minunata reteta, dar as vrea sa stiu daca laptele este cel pe care il gasim in magazin care nu necesita fierbere sau lapte proaspat , daca vasul in care am topit untul si am adaugat branzica ramane pe foc unde amentecam energic si daca branzica proaspata este din aceea uscatica sau mai umeda( eu a gasit branza proaspata si " uscata " asa ca niste bulgarasi dar si mai umeda cu aspect de branza cu smantana .Multumesc .

ralu_ca 1

09.02.2015, 20:30

Super

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Fritatta cu legume