Cartofi umpluti

de eclerash in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2010 | 4019 vizualizari

 

Stiu ca exista ”n” retete de cartofi umpluti,insa nu strica sa va prezint inca una...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 150 cascaval
  • 1 ceapa verde
  • 4-5 catei usturoi
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • ulei pt uns tava

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti:

Fierbem cartofii in coaja cu sare,apoi ii taiem pe jumatate urmand sa fie scobiti si umpluti cu urmatoarea compozitie.

Amestecam miezul fiert al cartofilor cu cascavalul ras,cu usturoiul pisat,ceapa tocata marunt,oul ,sare si piper.Intr-o tava tapetata cu staniol si unsa cu ulei de masline vom aseza cartofii umpluti si ii vom pune in cuptorul preincalzit 20-30 min.

TIPS-URI

1

pot fi serviti ca atare sau ca garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti