Cartofi umpluti

de yammy in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2009 | 2828 vizualizari

Cartofi umpluti

 

simplu si de efect

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi de marime mijlocie,
  •  un ardei rosu, 
  • o legatura patrunjel, 
  • o ceapa mica, 
  • 100 g porumb din conserva, 
  • o capatina usturoi, 
  • o lingura de unt, 
  • 100 ml smintina, 
  • 150 g brinza proaspata, 
  • 2 linguri mustar, 
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti:

Cartofii se pun la fiert cam 20 min., ardeiul se opareste si se toaca impreuna cu verdeturile. Ceapa si usturoiul se calesc in ulei incins. Se adauga ardeiul si verdeata. Din smintina, brinza si mustar se face un amestec consistent.

Cartofii se cojesc si se scobesc. Legumele se amesteca cu brinza si se umplu cartofii si se condimenteaza. Se pun 10 min la cuptor la 225 grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (1)

liana_geicu 1

02.12.2009, 15:47

interesanta reteta, cred ca sunt foarte buni cartofii umpluti, ar fi fost mult mai bine daca ii si vedem inainte sa ii punem in practica/sa ii pregatim cat mai curand

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pirosti cu cartofi