Cartofi taranesti cu parmezan

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2013 | 4095 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi
  • ulei masline
  • 1 ceapa alba mica
  • boia dulce,curry,piper negru macinat,busuioc,sare
  • vin alb
  • 2 linguri de parmezan ras
  • marar proaspat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti cu parmezan:

Cartofii se curata de coaja si se taie cubulete. Ii clatim foarte bine, ii scurgem de apa, adaugam condimentele, stropim cu ulei de masline si ii lasam asa 10-15 minute. Intr-o tigaie wok adaugam ulei de masline, adaugam si cartofii cubulete si ii lasam putin la prajit pe ambele parti. Se stinge cu vinul alb, dupa care se adauga 1 pahar de apa si se lasa la foc mic. Daca mai este nevoie se mai adauga apa si condimente. Adaugam si ceapa taiata solzisori, amestecam bine si lasam sa fiarba cca 20 minute. Cand sunt gata se adauga mararul tocat marunt si parmezanul ras

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti (2)