Cartofi taranesti cu carne de pui

de Rahela Velicu in Pui, 8 Oct 2018 | 9555 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui
  • 1 kg cartofi
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 capatana de usturoi
  • ardei boia dulce
  • sare
  • ghimbir
  • patrunjel
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti cu carne de pui:

 

Punem carnea de pui la fiert si o lasam sa fiarba bine.

Separat fierbem cartofii curatati de coaja si taiati cuburi.

Amestecam ardeiul boia cu sare si ghimbir macinat. Presaram amestec de condimente peste cartofii fierti si ii punem intr-un vas de yenna. Adaugam ardeiul taiat julienne si 2 polonice de supa (sau cat este nevoie sa acopere cartofii) in care a fiert carnea de pui. Adaugam si carnea de pui presarata cu condimente si dam la cuptorul preincalzit pentru inca 25 de minute.

Usturoiul il pisam cu un praf de sare, adaugam peste el 3-4 linguri de supa si il turnam peste mancarea scoasa din cuptor. Presaram patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi in sos de rosii cu pipote, inimi si aripi