Cartofi suculenti la cuptor

de Corinuta in Mancaruri de post, 10 Aug 2010 | 6118 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi medii
  • sare, piper macinat
  • piper cayenne
  • 2 linguri de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi suculenti la cuptor:

Se freaca bine coaja cartofilor sub un jet de apa, apoi se taie pe lungime, in fasii subtiri. 

Se preincalzeste cuptorul la 220 de grade. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt. Se condimenteaza cartofii taiati in fasii cu sare, piper si piper cayenne, apoi se adauga peste uleiul.

Se aseaza cartofii in tava, se baga in cuptorul fierbinte si se coc 20-30 de minute. In acest timp se intorc o data sau de doua ori.

Sunt extrem de gustosi inmuiati in sosul de rosii picant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi suculenti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Corinuta 1

14.08.2010, 12:14

Roberta, multumesc!

Corinuta 1

14.08.2010, 12:14

Nadina, vine acu'

Corinuta 1

14.08.2010, 12:15

Adinacarla, si a mea!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu mirodeni