O mâncărică tare bună și sățioasă, apreciată în zilele răcoroase de toamnă. Cel mai fain este că, le pui toate deodată, setezi aparatul de gătit lent și poți pleca l hopping, iat când te întorci, mâncarea e gata și mai ales caldă! ;) Spor și potfă bună!
aslow cooker Crock Pot se pornește se setează la programul HIGH și se lasă la încălzit cca. 30 de minute.
Între timp se curăță cartofii, se taie bucățele, apoi prazul și ardeiul kapia, se spală curăță și taie rondele.
După ce s-a încins vasul de ceramic, se adaugă carnea tocată de vită, uleiul de măsline, prazul, ardeiul kapia și cartofii. Se asezonează de sare, cimbru, chimen și piper, se adaugă vinul, se amestecă ușor cât să se înglobeze ingredientele, apoi se lasă la gătit pe modul HIGH cca. 4 ore.
Spor și poftă bună!