Cartofi picanti la cuptor

de Miha in Mancaruri de post, 23 Aug 2009 | 8824 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 2 catei usturoi
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 2 linguri pesmet
  • sare si piper
  • cimbru
  • rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi picanti la cuptor:

Cartofii curatati si taiati in sferturi,se aseaza intr-o tava teflonata.

Se presara cu sare,piper,cimbru si rozmarin,dupa preferinta.

Repartizam si pesmetul si stropim cu ulei. Amestecam totul cu o lingura,astfel incat toate bucatile de cartofi sa fie acoperite de pesmet.

Dam tava la cutor,la foc mediu,pana se rumenesc cartofii.

Recomand din toata inima sa se serveasca cu tzatziki. E delicios. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi picanti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Bucataras 1

05.10.2009, 22:23

, senzatie, desi eu n-am cartofi in meniu, am mincat vreo 2 din astia

Miha 1

05.10.2009, 23:09

Daca ai mancat tu cartofi inseamna ca au fost tare buni.

Michelle 1

13.11.2009, 00:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de praz cu masline si cartofi